Agenda 

 

21 december 2017

 

Op 4 januari is onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Deze wordt gehouden bij Stal de Toren vanaf 19.30 uur. We hebben een leuke activiteit voor jong en oud! We wensen jullie prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.
   

20 november 2017

 

Hippische Sport Vereniging St. Martinus Boxtel gaat in december, januari en februari voor de vierde keer op rij een competitie kür op muziek voor viertallen organiseren.
In samenwerking met Indoor Brabant is afgesproken dat de finale van deze competitie op Indoor Brabant 2018 gereden gaat worden. Wil je meer informatie hierover? Klik hier!
   

2 mei 2017

 

Komend weekend organiseert RV. Hubertus Mariaheide de eerste selectiewedstrijd voor de kring. We wensen alle deelnemers veel succes. De startlijsten zijn inmiddels gepubliceerd.

   

13 december 2016

 

Het einde van het jaar nadert! Er wordt een nieuwjaarsborrel georganiseerd op donderdag 5 januari 2017 om 19.00 uur bij Stal de Toren. Er wordt ook een activiteit georganiseerd voor de ponyleden en paardenleden zodat het een gezellig avond wordt voor groot en klein!
  

4 oktober 2016

 

Kring NoordOost Brabant organiseert ook dit jaar weer haar jaarlijkse springcursus voor beginnende springruiters. De springcursus bestaat uit 7 lessen en de cursus is bedoeld voor combinaties uit de kring die springen leuk vinden, maar nog niet zo goed weten wat ze ervan moeten verwachten. Met deze cursus kun je een rustige opbouw maken naar het springen.

 

De cursus start in november en wordt gegeven door Thijs Meulemeesters op Stal Meulemeesters in Boekel. Op woensdagavond vindt de les plaats van 19.00 - 20.00 uur of van 20.00 - 21.00 uur. De indeling wordt nader bepaald en is afhankelijk van de hoogte van je pony/paard. Voor de gehele cursus (7 lessen) betaal je € 35,-.

 

Opgeven kan tot 17 oktober a.s. door een e-mail te sturen naar dennisdoleweerd@hotmail.com. Vermeld daarin je naam, de naam van je pony/paard, de categorie waarin je pony/paard valt, van welke club je bent en een telefoonnummer waarop je te bereiken bent.

 

Grijp deze kans aan om op een ontspannen manier kennis te maken met het springen!
 
27 september 2016

 

Ponyclub Die Sevenrijders organiseert een wedstrijd voor de ponyruiters! Er is ook de mogelijkheid om bixie te rijden. Hier is het vraagprogramma te vinden.
 27 september 2016

 

Op zondag 23 oktober organiseert rijvereniging Onze Gezel vanuiot Wanroij een buitenrit. Zie hier voor meer informatie en klik hier voor het inschrijfformulier als je graag mee wilt doen.

 30 augustus 2016

 

De selectie dag voor de beloftentrainingen zal plaatsvinden op dinsdag 25 oktober 2016.

Klik hier voor meer informatie hierover.

 23 augustus 2016

 

Er wordt een bixie dag plus een ponyjeugddag georganiseerd in Malden op 2 oktober a.s. Klik hier voor meer informatie over de bixie dag en klik hier voor meer informatie over de ponyjeugddag!
17 juni 2016

 

Ondanks dat het zomerseizoen nog loopt, hebben we een e-mail ontvangen i.v.m. de opzet van het teamkampioenschap, want dat zal iets veranderen. Het kringbestuur zal de datum waarop dit kampioenschap in onze kring verreden gaat worden, vermelden op de wedstrijdkalender van het winterseizoen 2016-2017. Meer informatie over het teamkampioenschap kun je hier vinden.
1 maart 2016

 

Op 28 maart organiseert LR Onze Gezel Wanroij oefendressuur nieuwe proeven voor pony- en paardencombinaties. Klik hier voor meer informatie!